Hope Kouvolan blogi

by - 14.42Hope Kouvolan blogisivut ovat nyt auki!


Päätimme aloittaa blogin pitämisen, jotta ajankohtaiset asiat olisi täältä luettavissa ja pysyvät tiedot aina helposti löydettävissä. Myös Facebook-sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa, mutta siellä monet tärkeät asiat hukkuvat uutisvirtaan.

Ajattelimme siis, että täältä löydät aina helposti yhteystietomme, päivystysajat ja tulevaisuudessa myös ajankohtaisen tarvelistan, jonka avulla pyrimme löytämään asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan tavaroita mahdollisimman tehokkaasti.

Viimeisen vuoden aikana toimintamme on kehittynyt hyvin ja vapaaehtoisten määräkin on tuplaantunut. Silti apua tarvittaisiin kokoajan lisää. Varastollamme vaadittaisiin viikottaista lahjoitusten lajittelua ja tavaroiden järjestelyä. Viikottaisissa päivystyksissä tarvitsisimme lisää päivystäjiä ja etenki kuljetusavulle olisi tarvetta kuukausittain.
Jos tahdot auttaa, lue erilaisia tapoja sivulta Haluan auttaa.

Toivoisimme myös että kaikki apua tarvitsevat perheet löytäisivät meidät ja ottaisivat rohkeasti yhteyttä. Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Tarjoamme vaate- ja tavara-apua, sekä harrastustukea. Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä sekä huostaanotettuja lapsia. Tuemme myös lasten harrastustoimintaa ja toteutamme vapaa-ajan elämyksiä. Jos siis tarvitset apua, lue tarkemmat ohjeet sivulta Kaipaatko apua. Tai jos tiedät perheen, joka voisi tarvita apua, kerrothan heille toiminnastamme.

Mukavaa kevättä kaikille!


You May Also Like

1 kommenttia